News

Dubajská komora vede největší obchodní misi v její historii na EXPO 2015 v Miláně

Oct 19, 2015

Při pobytu v Miláně si Pavel Foubík a Ondřej Soška z CBC přivezli obchodní misi Dubajské komory do Českého pavilonu, kde jsme se nakonec všichni setkali i s generálním komisařem reprezentujícím Česko na EXPO 2015, Jiřím F. Potužníkem. Při plodných diskuzích nad lahodným českým jídlem a pitím, jsme si uvědomili, že EXPO v Dubaji nás čeká už za 5 let. A to je skvělý důvod k oslavě!

Dostalo se nám opravdu vřelého přivítání, které na nás udělalo obrovský dojem a rozhodli jsme se pozvat pana Potužníka na naše nadcházející zasedání u příležitosti setkání s Českým ministrem průmyslu obchodu v Dubaji.

Náš tým je v současné době na své největší obchodní misi a to na čtyř denní návštěvě EXPA 2015 v Miláně. Pod vedením našeho předsedy Majid Saif Al Ghurair a doprovodu naší PCEO Hamade Buamine jsme do Itálie přivezli přes 60 účastníků zastupujících různá hospodářská odvětví v SAE. Cílem této obchodní mise byla především výměna zkušeností a navázání společné hospodářské spolupráce a partnerství s globálními podnikatelskými špičkami působícími v nejrůznějších hospodářských odvětvích světa. Další informace o této obchodní misi naleznete v článku Dubajské komory zde. Here

Sledujte více

No items found.
link-arrow